×
×

رشد بیش از ۳ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین

  • کد نوشته: 490
  • فروردین ۲۰, ۱۴۰۳
  • 32 بازدید
  • ۰
  • به گزارش خبرگزاری مهر، محمد میربابایی اظهار کرد: تولید گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان قزوین بیش از ۳ درصد رشد داشته است. وی افزود: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۳ هزار و ۱۱۷ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان تولید شده است. مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی […]

    رشد بیش از ۳ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین
  • به گزارش خبرگزاری مهر، محمد میربابایی اظهار کرد: تولید گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان قزوین بیش از ۳ درصد رشد داشته است.

    وی افزود: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۳ هزار و ۱۱۷ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان تولید شده است.

    مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تاکید کرد: این میزان گوشت قرمز تولید شده در مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که ۳۲ هزار و۸۲ تن بوده ۳.۲ درصد رشد داشته است.

    وی تصریح کرد: همچنین طی اسفند ماه سال گذشته، ۲ هزار و ۶۱۷ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

    میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.

    وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.

    منبع :
    حتما بخوانید : مدیریت پسماند رزن نیازمند عزم جدی مسئولان
    استانی
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *